Reviews

Based on 2824 reviews
81%
(2289)
16%
(460)
2%
(59)
0%
(11)
0%
(5)
Heerlijk als latte maar ook espresso

Deze hoort tot onze favoriete, lekkere smaak en proeft de smaken goed en geen bittere afdronk. Hopelijk n blijvertje 🤞🏻

Volle romige koffie

Deze Brazil is een heerlijke zoete, ronde, zachte koffie. De smaak verandert wel naarmate het kopje leger raakt. Om die reden roer ik dan ook als de koffie bereid is zodat de smaak egaal wordt. Zowel als Lungo en espresso lekker. Deze koffie bestel ik zeker weer.

Wederom, Onmisbaar bij elke bestelling

Probeer het! echt onmisbaar bij elke bestelling. De smaak is gelijk en je krijgt verse koffie. Dus geen zorgen maken!

Zacht en fruitig

Heerlijke koffie! Mooi zacht, erg fruitig en mooi fris-zuur als hij iets afkoelt. Ik ben fan!

Lekkere, milde natural

Heerlijke koffie, lekker fruitig. Sommige naturals slaan je om de oren met fermentatie smaken maar bij deze is dat erg mild en mooi gebalanceerd, wat het een erg toegankelijke natural maakt. Voor mij is hij net aan de donkere kant om als filterkoffie te gebruiken.

Geweldig, rode bessen heerlijk, vooral als espresso

Dit is weer een mooie nieuwe boon van fascino. 1 die zich meteen naar mijn nieuwe vaste bonen heeft geschoten. Rode bessen is echt een favoriete smaak toon voor mij die er erg goed uitkomt in espresso. Ik drink em ook als filter. Dan is het gewoon een prettig toegankelijk boon. Ik hoop dat deze nog lang blijft.

Veel geluk met de Overstock bonen

Met heel veel geluk krijg je hele goede koffies. Ik ben hier erg blij 😀 mee. Bedankt voor de goede koffie Fascino. Goede kwaliteit koffie en vertrouwd.

Erg goed voor cafeïnevrij

Cafeïnevrij blijft merkbaar een ander smaakje, maar er is echt een goede french press van te zetten! Als cappuccino ook top.

Fruitig en zoet

Deze bonen gisteren ontvangen , wat een genot weer . Prachtige licht gebrand en zeer fruitig en zoet van smaak , nu al na enkele espresso's . Hopelijk blijft deze wat langer in het toch al ruime assortiment . Honey P bonen zijn mijn favorieten , heerlijk zoet , maar niet overdreven , maar met heerlijke nuances.

Lekker!

I have recieved Costa Rica la playa single origin beans. Good and balanced coffee.
I use Graef CM 800 grinder with Bialetti moka pot. Really Delicious!

Zeer lekker

Zeer lekkere koffie, nog maar 1 geproeft tijdens eerste verjaardag van ons zoontje. En iedereen vond het geweldig!

Heerlijk

Fascino had weer een nieuwe in het assortiment en wat een verrassing. Echt een heerlijke koffie. Gebalanceerd, maar niet saai. Gezet met E61-halfautomaat.

Super en constante koffie

Deze zit met regelmaat bij mijn bestelling. De smaak van deze bonen is erg constant , zeer prettig van smaak voor espresso's. De noten en chocolade smaak is zeer duidelijk aanwezig . Maalgraad goed instellen is zekers van belang om de juiste doorloop tijd te behalen en zo alle nuances van de bonen mengeling er uit te halen . Ik vind ze persoonlijke 2 weken na branding op zijn lekkerst ..............en voor je het weet het kopje weer leeg .........

Romige en stevige

Dat is echt: romige en stevige! uitstekende smaak in combinatie met melk ( check de foto ). Beter kan het niet ;)

Hooked

Enkele maanden terug een drietal proefverpakkingen als cadeau gekregen en was hier enorm over te spreken, totdat het op was. Gelukkig zit hier een erg gebruikersvriendelijke site achter waardoor ik niet lang hoefde te twijfelen om meer te bestellen. Begonnen met een proefpakket van vier smaken, en ik kan er geen genoeg van krijgen. Heerlijk, divers en unieke smaken. Fijn dat het speciaal naar keuze gemalen wordt. Mooie prijs, goede service, ik ben fan.

Makkelijk te drinken

Naar mijn mening is dit een erg makkelijk drinkende boon voor het maken van alle soorten koffie. Dit keer heb ik de koffie in de french press gemaakt, maar als filterkoffie bevalt hij ook. De smaak kan vlak overkomen, door de gebalanceerde zachte (totaal niet bittere) smaak. Zelf vind ik dit heerlijk, maar kan mij voorstellen dat de avontuurlijke drinker wat meer pit wilt.

Favoriete espresso tot nu toe

Deze kreeg ik via de overstock, maar is mijn favoriet tot nu toe. De bijzondere zoete en zure bonen zijn lekker en leuk om af en toe te proberen, maar voor mijn dagelijkse dosis heb ik toch voorkeur voor deze no-nonsense Italiano melange.

Krachtige en gebalanceerde espresso

De overstock verassing dit keer een Costa Ricaanse! Lekker krachtige boon waarbij de amandelen goed te proeven zijn. Ook voor een cappuccino prima! Aanrader.

Gemaakt op een Sage Barista Pro

- 18 gram
- maalgraad 5 (inner burr: 4)
- 38 gram output

Huismerk.

Emporio is een vaste waarde hier. Fijne smaak. Maar niet uitgesproken. Vriendelijk geprijsd.

Heerlijke koffie!

Koffie met lekkere volle smaak, perfect voor in de cappuccino. Één dag na bestellen binnen en vers gebrand! Perfect, wij zijn heel tevreden.

Fantastisch

Vandaag mijn verjaardag cadeau mogen ontvangen, was weer een mooie verrassing. Een mooie koffie, colombia supremo, om te proberen en ook nog een coffeevac 👍 Ook leuk dat ze het kaartje nog met de hand schrijven.
De service van Fascino blijft fantastisch

Lekkere koffie!

Twee varianten recent opgedronken, Ethiopië Sidamo en Costa Rica La Playa.
Ik geef beiden een cijfer 8 om waardering te geven aan de smaak.
Ongeacht of je een Lungo of cappuccino ervan zet blijft de smaak overeind.
Krachtig maar niet bitter of zurig.
Kortom, beiden zijn een aanrader om een volgende keer te bestellen.
Als bonen besteld en gezet met een Jura E8.

Heerlijk!

Lekker koffie icm melk. Het is wel aan te raden om met een Espressomachine te gebruiken. Zo haal je de beste smaak uit de bonen. Tip, niet te lang bewaren. De romige topje wordt steeds minder.

S
Espresso La Morelia
Sander Lameijer
Niet mijn koffie - bitter

Ik koop regelmatig koffie bij Fascino en ben eigenlijk altijd tevreden, maar deze koffie krijg ik niet lekker. Kan natuurlijk geheel aan mij liggen. Mijn molen (Mahlkonig) heb ik iets groffer gezet dan ik normaal doe, maar ook dan blijft de koffie bitter (zurig?). Deze koffie heb ik voornamelijk gebruikt voor (dubbele) espresso. In de cappucino is het wel beter, maar nog steeds niet heel lekker. Mijn koffie blijf ik zeker bij Fascino bestellen, maar deze niet nog een keer.

Onmisbaar in elke bestelling

Espresso Emporio is geen normale/standaard koffie koffiebonen. Ja zeker romig en smaakt meer naar chocolade in combinatie met melkschuim. fascino-coffee stuurt ons altijd vers gebrande koffiebonen met een datum van 1 of 2 dagen geleden. Ga zo door fascino-coffee!

Mijn winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal