Reviews

Based on 2936 reviews
81%
(2389)
16%
(466)
2%
(61)
0%
(14)
0%
(6)
Smaakvolle decaf koffie

Deze koffie is zeer smaakvol en goede basis voor oa cappuccino. Opvallend aan deze bonen ten opzichte van andere decaf bonen is:

- maalgraad grover in stellen dan verwacht
- olieachtig uiterlijk donker ipv droog bleek

Als espresso smaakt deze wat gewoontjes, juist als cappuccino ea dranken is het fantastisch.

D
Vero Classico
D.v.d.S.
Goed voor beginners

Een lekkere koffie waar je smaken van chocolade en noten in terug kunt vinden. Ook erg lekker in cappuccino.

Voorlopig onze lievelings koffie…… de Colombia Supremo

Een koffie die nimmer zal teleurstellen. Drinkt makkelijk weg en je kunt hem ook lekker sterk zetten zonder dat deze bitter wordt.
Zowel de cappuccino als de Amercano mee gezet en smaken geweldig. Maar ook de espresso………. werkelijk heerlijk.
Wij zijn echte koffieleuten en kritisch dus deze koffie houden we voorlopig nog even aan.

Voortreffelijk, zowel als filerkoffie als espresso

Hij zat een keer in een proefpakket en we vonden deze koffie meteen erg lekker. We zetten 'm meestal als filterkoffie maar als espresso (la Pavoni Pro) ook voortreffelijk.

Fantastische espresso en vele andere koffies

Zeer vergevingsgezinde koffie, laat zich zowel in lage doseringen (bv 15gram in, 30 uit) als ook hogere (20 in, 45 uit, verdeeld over twee espresso's) goed smaken. Allerlei smaaksensaties komen boven. Ook in een sterke flat white is deze koffie fantastisch; blijft goed overeind in melkdranken.

Mijn favoriete keuze

Het blijft leuk om de bestelling uit te pakken om te zien wat je dit keer krijgt.
Ik ben nog nooit teleurgesteld door de geleverde koffie en het haalt direct de keuzestress weg.
Dat alles nog extra voordelig ook!

Ik ben fan!

Top 5 op de ranglijst

Niet alleen ik vind dit heerlijke bonen. In de black friday aktie werd deze topper ook met korting aangeboden. Wat opvalt is de constante kwaliteit. Ik switch niet meer tussen bonen

Prima cappuccino, o.k. espresso

De pittig koffie is bij uitstek geschikt voor melk dranken zoals cappuccino met melk of havermelk. Zowel als single shot of double (flat white zoals ik 'm maak). Espresso vraagt veel precisie bij het maken om goed te smaken, wat meestal aan de barista ligt, oftewel ikzelf.

Heerlijke koffie voor een mooi prijsje

Ik ben al jaren fan van echte koffie! En ik bestel ook al jaren vers gebrande koffiebonen onlinewinkel bij Fascino. Afgelopen keer weer eens 3 kilo “overstock” bonen besteld. Het leuke is dan dat je 3 verschillende pakken krijgt, waardoor je weer eens iets anders kan proberen. En ze zijn echt verschillend en echt erg lekker voor een leuk prijsje. Overigens betekent “overstock” niet dat je oude bonen geleverd krijgt; alle koffie is altijd vers gebrand bij Fascino.

De ideale deal

Ik heb geen vaste favoriet bij Fascino aangezien de standaard voor alle bonen hoog ligt, en de verschillen tussen bonen niet opwegen tegen het genot van afwisseling en verassing. Mijn absolute favoriet!

Mijn nieuwe favoriet

Al bij het malen ruik je het: dit is een heerlijke ongewassen (natural) boon, afgaande op de bessengeuren die de keuken vullen. Wat fijn dat er een ongewassen koffie in het assortiment van Fascino zit! En dan maar hopen dat de tonen van rode bes niet overheersen...
En na het maken van de espresso blijkt dit gelukkig geen enkel probleem te zijn. Zelden meegemaakt dat dit zo subtiel was: rood en gedroogd fruit, mooi in balans met kruidige tonen en een hint van kaneel. Een smaak die ook nog eens heerlijk lang blijft hangen. 5 sterren geef ik niet vaak, maar deel ik nu vol overtuiging uit.
Ik ga hier zeker vaak wat van bestellen. Sterker nog: ik ben heel erg benieuwd naar de Light Roast variant en wil ze graag eens naast elkaar proberen. Voor mij een nieuwe favoriet waar ik nog veel plezier aan ga beleven!!

Rocket R58 -- Macap M4D

Verrassing

Erg attent om met je verjaardag een cadeau te ontvangen middels een kortingscode. En niet zomaar een cadeautje maar een lekkere zak koffie met pot met koekjes.
Bedankt voor deze attentie!

Geweldige espresso en cappuccino

Deze koffie al een paar keer in huis gehaald. Elke keer erg tevreden. Makkelijk mee te werken en goed espresso van te maken. Wat met iets lichtere koffies wel eens uitdagender kan zijn.

Lekker volle body en 'zoete' smaak. Lekker als espresso en cappuccino.

Voor herhaling vatbar

Blij dat ik een proefpakket had besteld. Ze waren allemaal interessant (lees lekker) waarbij ik duidelijk een voorkeur heb voor de sterke koffies, Mujeres de Giraldo en Espresso La Morella. Daarnaast dik tevreden met de website en verzending. Ben nu aan het onderzoeken wat mijn volgende aankoop wordt. Ik zou zeggen “ keep the fire burning” Fascino.

Heerlijk.

Meestal ga ik voor licht gebrande, frisse en fruitige koffies, maar nu had ik even zin in wat anders. Deze is echt wel iets donkerder dan ik gewend ben, maar door wat grover te malen en een lagere watertemperatuur te gebruiken (85C) komt hij mooi uit de Clever. Blij met mijn keuze!
Deze koffie is mooi zacht, zit ruim in de chocolade en is zelfs een beetje romig zoals hij bij mij uit de Clever komt. Zacht en vriendelijk maar zeker niet saai!

Heerlijke koffie met een fascino goede bezorging

De 4 soorten caffeinevrije koffie zijn allemaal erg lekker. De mensen die hier over de vloer komen proeven totaal niet dat ie caffeinevrij is.
Bezorging ook snel en correct. Ga zeer zeker opnieuw bestellen uiteraard ook een aantal met cafeïne.
Fijn dat ik jullie op internet heb gevonden👍

Lekker romig, choco en noten

Al vele jaren klant bij Fascino, en dit is onze favoriet. Voor een gewone zwarte koffie, espresso is hij perfect.

Heerlijke favoriet van velen

Emporio is gewoon mijn "standaard" boon die ik bestel bij fascino. Meestal trek ik d'r heerlijke espresso's van maar ook in de AeroPress smaakt ie altijd heerlijk! Daarom kan ik ook alleen een leeg espresso kopje laten zien.
18 gram in -> 38 gram uit in 27 seconden is mijn recept...

Vol en romige koffie!

Versgemalen bonen in de french press geeft een volle romige koffie! Erg smaakvol.

Super verrassend verjaardagskado

Voor mijn verjaardag lekkere koffie gekregen en koekjes. Ik ben er verrassend blij mee! Super bedankt!

Super

Lekker bakkie koffie 👍 netjes verpakt,ben er super blij mee 😎.

Heerlijk als latte maar ook espresso

Deze hoort tot onze favoriete, lekkere smaak en proeft de smaken goed en geen bittere afdronk. Hopelijk n blijvertje 🤞🏻

Wederom, Onmisbaar bij elke bestelling

Probeer het! echt onmisbaar bij elke bestelling. De smaak is gelijk en je krijgt verse koffie. Dus geen zorgen maken!

Lekkere, milde natural

Heerlijke koffie, lekker fruitig. Sommige naturals slaan je om de oren met fermentatie smaken maar bij deze is dat erg mild en mooi gebalanceerd, wat het een erg toegankelijke natural maakt. Voor mij is hij net aan de donkere kant om als filterkoffie te gebruiken.

Geweldig, rode bessen heerlijk, vooral als espresso

Dit is weer een mooie nieuwe boon van fascino. 1 die zich meteen naar mijn nieuwe vaste bonen heeft geschoten. Rode bessen is echt een favoriete smaak toon voor mij die er erg goed uitkomt in espresso. Ik drink em ook als filter. Dan is het gewoon een prettig toegankelijk boon. Ik hoop dat deze nog lang blijft.