Reviews

Based on 2626 reviews
81%
(2116)
17%
(442)
2%
(55)
0%
(8)
0%
(5)
Fantastisch

Vandaag mijn verjaardag cadeau mogen ontvangen, was weer een mooie verrassing. Een mooie koffie, colombia supremo, om te proberen en ook nog een coffeevac 👍 Ook leuk dat ze het kaartje nog met de hand schrijven.
De service van Fascino blijft fantastisch

Lekkere koffie!

Twee varianten recent opgedronken, Ethiopië Sidamo en Costa Rica La Playa.
Ik geef beiden een cijfer 8 om waardering te geven aan de smaak.
Ongeacht of je een Lungo of cappuccino ervan zet blijft de smaak overeind.
Krachtig maar niet bitter of zurig.
Kortom, beiden zijn een aanrader om een volgende keer te bestellen.
Als bonen besteld en gezet met een Jura E8.

Heerlijk!

Lekker koffie icm melk. Het is wel aan te raden om met een Espressomachine te gebruiken. Zo haal je de beste smaak uit de bonen. Tip, niet te lang bewaren. De romige topje wordt steeds minder.

Niet mijn koffie - bitter

Ik koop regelmatig koffie bij Fascino en ben eigenlijk altijd tevreden, maar deze koffie krijg ik niet lekker. Kan natuurlijk geheel aan mij liggen. Mijn molen (Mahlkonig) heb ik iets groffer gezet dan ik normaal doe, maar ook dan blijft de koffie bitter (zurig?). Deze koffie heb ik voornamelijk gebruikt voor (dubbele) espresso. In de cappucino is het wel beter, maar nog steeds niet heel lekker. Mijn koffie blijf ik zeker bij Fascino bestellen, maar deze niet nog een keer.

Onmisbaar in elke bestelling

Espresso Emporio is geen normale/standaard koffie koffiebonen. Ja zeker romig en smaakt meer naar chocolade in combinatie met melkschuim. fascino-coffee stuurt ons altijd vers gebrande koffiebonen met een datum van 1 of 2 dagen geleden. Ga zo door fascino-coffee!

Moet in elk huis zijn dat koffie drinkt

Geen standaard koffie of traditionele koffiebonen. Romig en smaakt 50% naar chocolade in combinatie met melkschuim. fascino-coffee stuurt ons altijd vers gebrande koffiebonen met een datum van 1 of 2 dagen geleden. Ga zo door fascino-coffee!

Bijzondere koffie met bijzondere smaken

Deze koffie heeft een volle en romige afdronk, wat hem ook heerlijk maakt in combinatie met melkschuim. Met een goede espressomachine heb je het maximum aan smaken in één klein kopje... vliegen naar een andere wereld... heerlijk......

Los Naranjos / El Salvador

Ik heb heerlijke espresso's gemaakt van de koffie van de maand september 2021, na de maler behoorlijk fijn te hebben gezet (met langere maaltijd dan gemiddeld).
Normaal gesproken verwacht ik een sterk kruidige koffie met duidelijke tonen van rode bes. Vooral dat laatste miste ik een beetje, maar ik je zou kunnen zeggen dat het resultaat daardoor meer in balans was. Verder weinig aciditeit en een bittertje die goed onder controle was.
En dat is ook mijn oordeel: geweldig in balans deze koffie, met een mooi breed smaakpallet vooral in de donkere tonen (aards, beetje zoetig, gedroogd fruit) , goede diepgang en lange heerlijke afdronk.

Geweldige koffie voor een overstock prijs

Dat deze geweldige koffie over was helemaal verbaasd. Dat is mijn koffie die heeft Fascino heel goed uitgezocht. Bedankt hiervoor goede keuze. Zo maak je mensen gelukkig.

Fantastisch!

Mijn broer Paul werkt bij Fascino. Hij heeft mij deze koffie aanbevolen, heerlijk hoe iemand zo vol met passie over koffie kan vertellen. Ik ben een echte liefhebber van Espresso en wilde dit tijdens het kamperen op vakantie ook graag nuttigen in de ochtend. Op advies van Paul heb ik een mokkapot gekocht met met ook de maling hiervoor. Mijn start van de dag kan niet beter beginnen, heerlijke koffie!

k
Espresso Emporio
koffiedik
Heerlijke boon, nu al mijn favoriet

Na aanschaf van een half automaat eerst wat gerommeld met goedkope supermarkt bonen.

Maar kort daarna toch maar besloten goede bonen te gebruiken.

Na wat tips op koffie forums hier terecht gekomen en na het lezen van aantal reviews besloten voor de Espresso Emporio te gaan.

Wat een goede keus ik houd zelf van een volle sterke smaak en deze boon heeft zichzelf bewezen.

Drink dagelijks espresso en gebruik eigenlijk alleen deze, opzich ook wel geïnteresseerd is de andere bonen die waarschijnlijk ook erg lekker zijn.

Maar deze smaak bevalt mij zo goed dat ik voorlopig bij deze blijf.

Misschien durf ik ooit de stap te nemen naar andere boon maar voorlopig blijf ik lekker aan deze leuten :)

Als je van goede espresso houd vol van smaak kan ik je deze van harte aanbevelen

Mijn favoriet!

Wat een mooie volle gebalanceerde koffie is dit. Mild, zoet en karamelachtig. Met mn Sage creeer ik een volle crema laag.
Een zeer fijne koffie die niet gauw gaat vervelen.

Alweer 5 sterren

De 180ste review alweer van deze boon.
Wat kan ik er nog over zeggen….
Ik sluit me in ieder geval aan bij de ruime meerderheid en geef ook de volle 5 sterren.
Heerlijk als espresso en blijft makkelijk overeind in een cappuccino.
Een top melange van Fascino !

lekker

Colombia Supremo... Ik rooster hem met mijn popcorn machine dat gaat heel goed, alleen de koffie vliesjes verwijderen is lastig, dat doe ik met een fan buiten.

G
Espresso Italiano
Gertjan Pleket
Super lekker

Na de nodige verschillende soorten geprobeerd is voor ons de Italiano melange de favoriete soort

D
Espresso Proefpakket
Daniella Linthorst
Heerlijke koffie

Op aanraden het proefpakket eens besteld. Het is echt heerlijke koffie. Ik proef duidelijk een verschil met de supermarkt bonen. Alleen de geur al, heerlijk. Netjes geleverd binnen een dag door Fascino en keurig een sticker erop met de brandingsdatum. Als ze op zijn, kom ik hier zeker terug. Dank je wel!

Toegankelijk, heerlijk !

De espresso Bella heeft inderdaad een zachte smaak en bevalt ons prima. Bereid als espresso, americano en cappuccino, allemaal lekker.
Ik sluit me helemaal aan bij de beschrijving, welke precies klopt.
Mazzer Mini, la Pavoni Professional

E
Espresso Romana
Erwin Bleeker
Heerlijke koffie

Ook deze koffie weer heerlijk. Wij vinden hem vooral lekker in de cappuccino, maar ook prima als espresso of americano.

F
Colombia Supremo
Fabi Duister
Fascino Colombia Supremo is SUPREEM

Jammer voor de conculega, waar we heel graag komen, maar daar werd onze favoriete koffie Colombia Supremo uit het assortiment gehaald. Enkele andere geprobeerd, die waren echt wel oké maar niet te evenaren naar deze smaak. Dus ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe leverancier. Zo kwam ik bij fascino terecht. Gezellige, correcte en attente mensen en de levering zoals belooft op tijd. En welke koffie we ook zetten op welke manier dan ook, we vinden 'm altijd heerlijk!

C
Espresso Proefpakket
Cyrille Beenhackker
Mooie koffie

Onlangs een proefpakket besteld omdat je toch eens wat anders wilt proberen.

Koffie komt snel en vers gebrand thuis bezorgd. Leuk om alle verschillende te proberen. Voor mij is de Italiano melange de keuze voor mij. Hoewel deze als pittig beschreven staat kreeg ik uit deze boom de meest volle ronde mokka smaak zonder bittertje. Heb de pid op 93’c staan voor de kenners onder ons ;)

B
Espresso Romana
Bernard Marks
Gouwe Ouwe!

We drinken de Espresso Romana nu al jaren. Al veel uitstapjes gemaakt naar andere koffie, maar we komen telkens weer terug bij deze espresso. Het is een "allemansvriend" met een eigen karakter.

Echt air Tight!

Echt air Tight! dit product helpt jou erbij om je bonen langer vers te houden.
Zekerweten het aanschaffen waard!

je kunt nadat je jouw bonen maler hebt gevuld, makkelijk het restant van een kilozak hier in kwijt.

M
Espresso Emporio
Mario Goossens
De eerste was meteen de beste..

Wát een goede boon! Zowel voor de espresso als de cappuccino gebruiken we de Emporio. Bij onze eerste bestelling bij Fascino zat de Emporio en hier zijn we steeds op teruggekomen. Het is een alleskunner. Zowel mijn vrouw (wil liever niet te sterk, drink altijd cappuccino) als ik (wil liever krachtige smaken) zijn verzot op deze boon. Ik gebruik er een Rocketmachine voor met nacked portafiler. Het is een verslaving geworden om de stroperige gestreepte stroom te bekijken. Mijn zoon en ik hangen dagelijks eronder om hiernaar te kijken.

Zoet en romig

Heel subtiel. De eerste slok pakt me steeds: zo romig en lichtzoet van smaak. Even later een heel klein beetje bitter. Zeker niet vlak!

D
Espresso Proefpakket
Dennis Op het Veld
Heerlijk vers gebrande bonen

We hebben sinds kort een koffiemachine aangeschaft en Lieke heeft mij goed geholpen met haar advies. Natuurlijk hebben we de vers gebrande koffiebonen bij jullie besteld (Espresso proefpakket) en voor het eerst geproefd. We genieten elke dag van de heerlijke koffie. De foto die ik heb bijgevoegd is de Latte Macchiato gemaakt met de bonen van Italiano. De volgende bestelling zal snel volgen! En nog bedankt voor jouw goede advies!

Mijn winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal