Horeca koffie concepten

Verhoog de koffiebeleving in je horeca zaak en ervaar het verschil met echt verse koffie.

Ook een beetje klaar met de grote fabrieks koffiemerken? Dat snappen wij als geen ander. Je bent immers een unieke ondernemer, je hebt een eigen identiteit, je eigen concept en daar hoort ook een eigen koffiebeleving bij die aansluit op het niveau van je zaak.

Wij denken graag vrijblijvend met je mee over het opzetten of verbeteren van je koffie-concept. Dit kan simpel & ingetogen met onze verse horeca melanges tot (zeer) luxe met bijvoorbeeld een wisselende exclusieve single origin koffiekaart en bijzondere zetmethodes. Hiermee creëer je niet alleen een hogere omzet maar ook een uniek koffiemoment bij je klant aan tafel. 

horeca koffie concepten

 

Horeca totaal oplossing

Natuurlijk bieden wij ook totaaloplossingen aan inclusief machines, molens en serviesgoed. Wij helpen je graag verder en waar nodig brengen wij je graag in contact met een van onze (vaste) partners die door heel het land speciaal voor de horecamarkt 24 uurs service & onderhoudscontracten voor hun rekening nemen.

Ben je tevreden over je huidige opzet en wil je alleen koffiebonen bestellen? Ook dan zijn wij er graag voor je. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of maak gebruik van de mogelijkheid om een gratis proefpakket te ontvangen. Overtuig jezelf en proef het verschil van echt verse koffiebonen.

Vraag een gratis proefpakket aan.

Natuurlijk snappen wij dat een beetje ondernemer graag zichzelf wilt overtuigen en daarom bieden wij onze horeca klanten de mogelijkheid om een gratis proefpakket aan te vragen. Wil jij onze koffie dus eens op je gemak testen?
  • Vul onderstaand contact formulier in
  • Laat je adres- en contactgegevens inclusief KvK nummer achter in het  berichtveld
  • Geef aan waar je naar op zoek bent of waar je voorkeur naar uitgaat

We sturen vervolgens een heerlijk proefpakket met verse koffiebonen naar je toe, afgestemd op je wensen.

Kwaliteit

Duurzaam, eerlijk en verantwoord 100% versheidsgarantie: nooit ouder dan 3 dagen.

Vers

Uit eigen Koffiebranderij - Dagelijks vers gebrand

Verzending

Vóór 15:00 uur besteld, morgen in huis € 3,95 verzendkosten en gratis bezorging vanaf € 45,-.