Over ons

Koffiebranderij Fascino is een ambachtelijke koffiebranderij opgericht in 2006 door Lieke en Bas met een simpele missie: Iedereen moet kunnen genieten van écht verse en eerlijke koffie. 

koffiebranderij fascino

Vanuit onze koffiebranderij leveren wij verse koffiebonen en gemalen koffie, gebrand en ongebrand aan consumenten via onze webwinkel.

Ook zakelijke- en horeca afnemers kunnen bij ons terecht voor onze verse koffiebonen of voor complete koffie concepten. Daarnaast leveren wij ook in private-label vorm waarbij wij door onze kleinschaligheid snel en flexibel kunnen inspringen op verzoeken vanuit de markt. 

Met onze no-nonsense aanpak, aandacht, liefde en passie voor het product, de beste kwaliteit én een hele goede service zijn we gegroeid van een goed idee tot onze huidige koffiebranderij te Weert (Limburg). Hier werken wij met veel liefde en plezier met een team van toegewijde mensen dagelijks aan het inkopen, branden en verpakken van de lekkerste verse koffie.

Als ambachtelijke koffiebranderij hechten wij zeer veel waarde aan verantwoorde, duurzame aanbouw in de koffieproducerende landen. Wij beseffen als geen ander dat wij afhankelijk zijn van de kwaliteit van de groene koffie. Immers van een slecht verbouwde koffieboon is letterlijk en figuurlijk geen zuivere koffie te maken.

Dit is dan ook de reden dat wij doorlopend op zoek zijn naar de allerbeste koffiebonen die met aandacht en passie verbouwd zijn onder de best mogelijke omstandigheden voor zowel mens als milieu.

Verantwoord genieten van de lekkerste verse koffie begint dus bij ons.

Kwaliteit

Duurzaam, eerlijk en verantwoord 100% versheidsgarantie: nooit ouder dan 3 dagen.

Vers

Uit eigen Koffiebranderij - Dagelijks vers gebrand

Verzending

Vóór 15:00 uur besteld, morgen in huis € 3,95 verzendkosten en gratis bezorging vanaf € 45,-.