Over ons

Koffiebranderij Fascino is een ambachtelijke koffiebranderij opgericht in 2006 door Lieke en Bas met een simpele missie: Iedereen moet kunnen genieten van écht verse en eerlijke koffie. 

koffiebranderij fascino

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanuit onze koffiebranderij leveren wij verse koffiebonen en gemalen koffie, gebrand en ongebrand aan consumenten via onze webwinkel. Ook zakelijke- en horeca afnemers kunnen bij ons terecht voor onze verse koffiebonen of voor complete koffie concepten. Daarnaast leveren wij ook in private-label vorm waarbij wij door onze kleinschaligheid snel en flexibel kunnen inspringen op verzoeken vanuit de markt. 

Met onze no-nonsense aanpak, aandacht, liefde en passie voor het product, de beste kwaliteit én een hele goede service zijn we gegroeid van een goed idee tot onze huidige koffiebranderij te Weert (Limburg). Hier werken wij met veel liefde en plezier met een team van toegewijde mensen dagelijks aan het inkopen, branden en verpakken van de lekkerste verse koffie.

Als ambachtelijke koffiebranderij hechten wij zeer veel waarde aan verantwoorde, duurzame aanbouw in de koffieproducerende landen. Wij beseffen als geen ander dat wij afhankelijk zijn van de kwaliteit van de groene koffie. Immers van een slecht verbouwde koffieboon is letterlijk en figuurlijk geen zuivere koffie te maken.

Dit is dan ook de reden dat wij doorlopend op zoek zijn naar de allerbeste koffiebonen die met aandacht en passie verbouwd zijn onder de best mogelijke omstandigheden voor zowel mens als milieu.

Verantwoord genieten van de lekkerste verse koffie begint dus bij ons.

Wie zijn wij?

Lieke, Bas, Zoë, Maarten, Paul en Harold stellen zich graag even aan je voor:

Lieke Hanssen -  Eigenaresse

Ik ben Lieke, enthousiast (koffie)ondernemer met een hele grote liefde en passie voor koffie.

Ik woon samen met mijn vriend, onze dochter en Viggo de hond. Natuurlijk ook genoeg hobby's maar heb als ondernemer natuurlijk altijd wat tijd te kort.

Ik ben altijd op zoek naar de beste en lekkerste koffiebonen. Daarnaast probeer ik mijn klanten een beetje van mijn koffie-passie mee te geven. Net even beter, lekkerder en tevredener, goede oplossingen en producten en echt persoonlijk service.

 Bas Spierings - Mede-eigenaar

Ik ben Bas, prettig gestoord, soms wat sarcastisch en eigenwijs maar altijd met goede intenties. Ik woon met mijn zoontje en vriendin in het mooie Roermond.

Als ik niet aan het werk ben dan probeer ik van het leven te genieten door tijd door te brengen met familie en vrienden. Daarnaast probeer ik als actief lid bij de Ronde Tafel van Roermond een steentje bij te dragen aan mijn directe omgeving. 

Zakelijk ben ik een echte "aanpakker". Ik los graag problemen op en als er geen problemen zijn dan zijn er altijd wel dingen die beter kunnen. 

Zoë Naus - Allround Coördinator

Ik ben Zoë, altijd vrolijk en een echte babbelbox die altijd voor iedereen klaar staat.

Als ik niet lekker op stap ben, of aan een lekkere cocktail zit ben ik graag in mijn gezellige appartement waar ik heel erg kan genieten van verse koffie, sushi en een goede film of serie.

Op de koffiebranderij zorg ik er dagelijks voor dat het productieproces op rolletjes loopt. Daarnaast ben ik altijd druk om de agenda van Lieke op orde te houden.


Paul Steenaart - Specialty Coffee Roaster

Ik ben Paul, niet zo lang geleden papa geworden van een hele mooie dochter en samenwonend met mijn vriendin.

Ik weet graag waar ik het over heb en zoek dingen tot in den treuren uit. Of het nou om belangrijke dingen gaat of nutteloze feitjes, ik zoek het uit en weet daarna als geen ander mijn collega's met deze kennis te verblijden.

Ik heb een enorme passie voor koffie, ben op meerdere gebieden SCA gecertificeerd en doe elke dag opnieuw mijn best elke koffie net weer wat lekkerder te laten smaken.


Maarten Janssen - Logistiek Medewerker

Ik ben Maarten, de man die (bijna) alles kan. Ik ben voornamelijk bezig met het afvullen en klaarzetten van de bestellingen, maar heb daarnaast 2 rechterhanden die nogal eens goed van pas komen.

Als ik niet aan het werk ben op de koffiebranderij zit ik zeker niet stil, ik ben vrijwilliger bij het Rode-Kruis en zet mij met veel plezier hiervoor in.

Daarnaast ben ik een hele trotse opa en mag ik samen met oma vaak genieten van ons kleinkind.

 

Harold van Lierop - Logistiek Medewerker

Ik ben Harold, altijd druk in de weer, positief en met veel energie ben ik vanuit vrijwilligerswerk via een re-integratietraject naar Fascino overgestapt.

Met veel plezier werk ik aan alle bestellingen en zorg ik er mede voor dat het orderpicken goed verloopt. Een drukke baan, maar ik ben graag actief bezig dus precies iets voor mij.

Verder ben ik een echt buitenmens, wanneer het even kan trek ik er graag op uit om lekker te lopen met de honden. Daarnaast spendeer ik graag tijd met goede vrienden.

Mijn winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ga verder naar checkout