Bezorgen & Afhalen

Laat je bestelling de volgende dag thuis, op het werk of op een PostNL locatie bezorgen of kom je bestelling ophalen in onze koffiebranderij in Weert.

Wij maken voor de bezorging van je bestelling gebruik van de diensten van PostNL. Onze ervaring is dat PostNL, buiten de extra drukke feestdagen, binnen Nederland 1 werkdag nodig heeft voor de bezorging van je bestelling.

* PostNL bezorgt je pakket van maandag t/m zaterdag. Op zaterdag en zondag worden er geen pakketten verstuurd. 

Laat je bestelling thuis of op een PostNL locatie bezorgen

PostNL bezorgt jouw pakket de volgende (werk) dag, als je voor 15:00 uur besteld, bij jou thuis, op je werk, of op een PostNL locatie. Kies in beide gevallen tijdens het afrekenen voor de optie 'verzenden'.

In de volgende stap kun je ervoor kiezen om je pakket thuis of op een PostNL locatie te laten bezorgen. De gewenste PostNL locatie kun je kiezen na het afrekenen van je bestelling. 

Wil je het bezorgmoment wijzigen? Gebruik dan de PostNL-app. Zet de notificaties aan, en je krijgt bericht zodra je het bezorgmoment kunt wijzigen.

Wil je zelf bepalen wanneer je je pakket in ontvangst neemt, dan kun je er dus ook voor kiezen om je pakket te laten bezorgen bij een PostNL locatie. Veel pakketshops zijn ook in de avonduren geopend zodat je je pakket kunt ophalen wanneer het jouw uitkomt.


Niet thuis op de dag van levering?


Als je niet thuis bent op het moment van levering, dan zal de bezorger proberen het pakket bij je buren af te leveren. Mocht dit niet lukken, of je hebt specifiek aangegeven het pakket niet bij de buren te laten bezorgen, dan gaat het pakket naar de dichtstbijzijnde PostNL locatie. Via de PostNL app of via je mail wordt je geïnformeerd over de status van je pakket. Zorg er dus voor dat je de PostNL app geïnstalleerd hebt. PostNL zal vanaf 1 juli 2022 geen 'niet-thuis' briefjes meer in de brievenbus stoppen.

*Let op! Je dient het pakket binnen 1 week op te halen bij de PostNL locatie, anders komt het pakket retour naar ons. Neem een geldig legitimatie bewijs mee als je het pakket gaat ophalen.

bezorgen

Bezorgkosten

Bij ons betaal je voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van de bestelling een vaste bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het afleveradres.

Bij een orderwaarde van meer van € 45,- zijn de verzendkosten gratis voor afleveradressen in Nederland & België. Bij een orderwaarde van minder dan € 45,- zijn onze verzendkosten*  € 3,95 per bestelling.

Voor verzendkosten naar een adres buiten de voorgenoemde landen kun je contact opnemen met onze klantenservice.

* Toeslag en levertijden op de Waddeneilanden: De Waddeneilanden hebben een bezorgtoeslag van € 9.00. PostNL levert je bestelling naar het desbetreffende eiland. Een bestelling die afgeleverd moet worden op de Waddeneilanden kan een langere levertijd hebben.

Levertijd

Voorradige artikelen die je op werkdagen voor 15:00 uur besteld, worden dezelfde werkdag, nadat wij je betaling hebben ontvangen, verstuurd. 

Als een deel van je bestelling een levertijd kent en een ander deel voorradig is, dan wordt je bestelling verstuurd zodra alle artikelen bij ons op voorraad zijn. Mocht dit langer duren dan aangeven is op onze website, dan zullen wij contact met je opnemen en de voorradige artikelen op de eerstvolgende werkdag versturen. Mocht het er om wat voor reden dan ook een vertraging van meer dan 3 dagen optreden tussen de door ons bevestigde ontvangst van je betaling en het moment dat wij je bestelling overdragen aan onze transporteur dan krijgt je ten alle tijden van ons een berichtje waarom de bestelling vertraging heeft opgelopen en wat de te verwachten leverdatum gaat zijn.

Afhalen in Weert

afhalen

 

Tijdens het afrekenen in onze webwinkel is de optie "ophalen" zichtbaar. Wanneer je voor deze optie kiest, gaan wij er vanuit dat je je bestelling bij ons in de koffiebranderij komt afhalen en berekenen wij geen verzendkosten.

Je bestelling is gereed binnen 4 uur. Je krijgt een bericht van ons als je bestelling klaar staat om afgehaald te worden.

Afhalen is mogelijk van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur.

Kwaliteit

Duurzaam, eerlijk en verantwoord 100% versheidsgarantie: nooit ouder dan 3 dagen.

Service

Levering vanaf 250 gram koffiebonen of gemalen koffie

Verzending

Vóór 15:00 uur besteld, morgen in huis € 3,95 verzendkosten en gratis bezorging vanaf € 45,-.