koffiemerken

Koffiemerken, zijn ze allemaal goed?

Koffiemerken zoals Douwe Egberts, Nestlé en Lavazza kennen we allemaal wel. De grotere merken koffie met vaak bijpassend grote reclame budgetten willen je doen geloven dat hun koffiemerk het beste is. Maar is dat wel zo?

De grote spelers op de koffiemarkt beheersen de televisie en radio reclames met hun visie op wat koffie zou moeten zijn. Deze merken richten zich bijna altijd op de consument. Er komen steeds meer koffiemerken op de markt. Het ene koffiemerk richt zich op consumenten, het andere merk op de zakelijke markt en/of de horeca. Deze merken positioneren zich vaak aan de bovenkant van de markt, de markt van specialty coffee die momenteel heel hard groeit. Ieder nieuw merk wilt graag een stukje van de markt en ieder merk probeert zich weer te onderscheiden van de rest. Dit gebeurt vaak dmv mooie verhalen over de herkomst van de koffie en de gebruikte brandmethode.

De ontwikkeling in de koffiemarkt gaat erg hard. Consumenten krijgen steeds meer kennis van het product koffie en stellen steeds hogere eisen aan hun kopje koffie. Maar waar moet je nu op letten?

fascino koffiebonenHet allerbelangrijkste is de versheid van het product. Een koffie die langer dan 6 weken geleden gebrand is, kun je beter niet meer opdrinken. Deze koffie heeft een groot deel van zijn smaak en aroma's verloren. Controleer daarom ook altijd of er een branddatum op de verpakking zit. Hierdoor ben je gegarandeerd van een vers product.

Ben je de grote koffiemerken moe en op zoek naar lekkere, verse koffiebonen? Dan zit je bij ons koffiemerk goed.

Kwaliteit

Duurzaam, eerlijk en verantwoord 100% versheidsgarantie: nooit ouder dan 3 dagen.

Vers

Uit eigen Koffiebranderij - Dagelijks vers gebrand

Verzending

Vóór 15:00 uur besteld, morgen in huis € 3,95 verzendkosten en gratis bezorging vanaf € 45,-.