Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je het antwoord op de meest gestelde vragen. Mocht je vraag er niet bij staan, neem dan contact met ons op via de chat of het contactformulier.

Hoe vers is jullie koffie?

Wij branden al onze koffiesoorten meerdere keren per week. De koffie die onze branderij verlaat zal nooit ouder zijn dan 3 dagen na branding, zodat de koffie die jij ontvangt altijd van optimale kwaliteit en versheid is. Dit kun je ook gemakkelijk controleren aan de hand van de branddatum sticker op onze verpakkingen. Lees meer hierover in onze blog.

Ik weet niet welke koffie ik moet kiezen, kunnen jullie helpen?

Jazeker! Je kunt gebruik maken van onze keuzehulp of advies vragen via de chat.

Welke koffiesoorten zijn geschikt voor mijn volautomaat?

Alle koffiesoorten die wij aanbieden zijn geschikt voor je volautomaat. Zowel onze espresso melanges als ook alle single origins. Welke koffie het beste in de smaak valt, blijft een kwestie van smaak. Wij adviseren dan ook om te beginnen met één van onze proefpakketten om erachter te komen welke koffie het beste bij je past.

Kan ik jullie koffie ook in een fysieke winkel kopen?

Onze koffie is alleen verkrijgbaar via onze website of in onze eigen winkel. Wij werken niet met fysieke verkooppunten omdat wij dan de versheid van onze producten niet kunnen garanderen. Wij willen natuurlijk dat jij altijd de meest verse koffie geleverd krijgt.

Het is wel mogelijk om langs te komen in onze koffiebranderij te Weert, waar je onze producten ook direct kunt kopen. Mocht je van te voren al weten wat je wilt hebben, laat het ons dan even weten zodat wij dit klaar kunnen zetten. Zo voorkom je tevens dat een product dat je komt kopen niet op voorraad is.

Ik kan niet meer inloggen, en nu?

Kun je niet meer inloggen of weet je je wachtwoord niet meer? Probeer dan eerst je wachtwoord te resetten. Werkt dit niet? Neem dan contact met ons op via de chat of het contactformulier.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Als je je huidige wachtwoord wit wijzigen kies dan op de login pagina voor 'wachtwoord vergeten?'. Je ontvangt dan een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Waar kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

Het is niet mogelijk om in je account je e-mailadres te wijzigen. Wil je je e-mailadres wijzigen? Stuur ons dan een mailtje, dan doen wij het voor je. Wij kunnen dan meteen controleren of je spaarpunten mee gaan naar je nieuwe e-mailadres.

Wat is de status van mijn bestelling?

In 'Mijn Account' vind je onder het kopje 'bestellingen' de meest recente informatie over je bestelling(en). Een bestelling kent een aantal statussen. We leggen ze even voor je uit:

  • In afwachting; Je hebt een bestelling geplaatst maar je betaling is nog niet (volledig) afgerond.
  • Betaald; Je bestelling is betaald.
  • Voldaan; Je bestelling heeft de branderij bij ons verlaten en is overgedragen aan onze pakketdienst.
  • Geannuleerd; Je bestelling is geannuleerd.

Kan ik mijn (bezorg) adres wijzigen?

Je kunt op onze website eenvoudig zelf een adreswijziging doorgeven.

  • Log in op je account.
  • Ga naar de optie 'Bekijk adressen'.
  • Klik op ‘Wijzig’.
  • Pas je adres aan.
  • Klik op 'Opslaan' en je nieuwe adres wordt nu door ons gebruikt.

Plaats je direct daarna een bestelling, dan wordt het nieuwe adres aangehouden voor de bezorging tenzij je zelf een ander adres kiest bij het afrekenen.

Heb je net een bestelling geplaatst en wil je het verzendadres nog wijzigen? Neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling op een andere dag laten bezorgen?

Je kunt helaas niet voor een andere bezorgdag kiezen. Als je wilt dat we je order op een later moment versturen, laat dan een opmerking achter in het opmerkingenveld of stuur ons een berichtje via de chat. 

Kan ik mijn bestelling op een PostNL locatie laten bezorgen?

Ja, tijdens het afrekenen kies je voor de optie 'verzenden'. In de volgende stap kun je er voor kiezen om je pakket op een PostNL Servicepunt te laten bezorgen. De gewenste locatie kies je na het betalen van je order. 

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Je kunt je bestelling altijd annuleren zolang deze nog niet de status ‘voldaan’ heeft.
Neem contact met ons via onze Klantenservice of via de chat en vertel ons dat je je order wilt annuleren. Vergeet hierbij niet het ordernummer te vermelden.

Hoe ontvang ik een kortingscode?

Wij geven regelmatig kortingscodes weg via social-media en onze nieuwsbrief. Heb je je al aangemeld op onze nieuwsbrief? 

Een kortingscode is niet altijd geldig voor álle artikelen op onze website. De voorwaarden en mogelijkheden voor gebruik verschillen per kortingscode. Lees altijd de actievoorwaarden of de mail waarin de kortingscode vermeld staat goed door.

Hoe kan ik korting ontvangen?

Heb je al een account? Niet? Maak dan snel een account aan, want bij iedere bestelling die je plaatst ontvang je spaarpunten. Daarnaast kun je nog op allerlei manieren meer spaarpunten verdienen. Als je genoeg spaarpunten hebt, dan kun je deze inwisselen voor korting. 

Wat is het verschil tussen een kortingscode en een kadobon?

Met een kortingscode ontvang je in de vorm van een percentage of vast bedrag korting op je aankoopbedrag. Deze korting wordt tijdens het afrekenen van het te betalen bedrag afgehaald. Kortingscodes worden vaak door ons weggegeven via social media of onze nieuwsbrief.

Met een kadobon kun je je bestelling deels of volledig betalen. Een kadobon is in tegenstelling tot een kortingscode een betaalmiddel. Wij bieden cadeaubonnen uitsluitend digitaal aan.

Een ingeleverde kortingscode ontvang je niet retour als je je bestelling annuleert. Bij een kadobon is dit wel het geval.