Espresso Koffie

Espresso Koffie

Ben je een espresso liefhebber? Lees hier alles over je favoriete espresso koffie.

Hoewel veel mensen denken dat espresso koffiebonen een speciaal soort koffiebonen zijn, klopt dit niet. Espresso koffie is een bereidingswijze en hoe donker of licht een koffie ook gebrand is, of welke koffiebonen je ook gebruikt er kan altijd een espresso mee gemaakt worden.


Espresso is dus een bereiding waarbij heet water onder hoge druk door (vers) gemalen koffie geperst wordt. In Italië noemt met een espresso koffie een "caffè". Een goede espresso heeft een intense smaak en een dikke, bruine crema die vetten en suikers bevat. Ondanks de krachtige smaak bevat een espresso koffie minder cafeïne dan een kopje filterkoffie.

Hoe vind ik de lekkerste espresso koffie?
Er is niets zo persoonlijk als smaak en smaken verschillen natuurlijk. Maar toch kunnen we je verder helpen met de zoektocht naar de lekkerste espresso.

Hou je van een stevige, krachtige espresso of meer van een zachte, romige espresso? Weet je niet wat je moet kiezen? Onze keuzehulp kan je verder helpen.

Bekijk ook eens ons assortiment single origin koffiebonen Ook met deze koffiebonen kun je een heerlijke espresso koffie, lungo of cappuccino maken! Kun je niet kiezen? Probeer dan eens een proefpakket. Ben je op zoek naar gemalen espresso koffie? Dan kun je bij al onze koffies ook kiezen voor een espresso maling.

Espresso Koffie kopen

Moet ik voor mijn espresso machine altijd espresso koffiebonen kopen? Nee, als je van espresso koffie houdt, dan kun je ook 'normale' koffiebonen kopen.

Waarom kan ik bij jullie dan aparte espresso koffiebonen kopen? Heel simpel, wij hebben voor jou diverse koffiesoorten gemengd om zo tot een heerlijke basis te komen voor de bereiding van een espresso koffie. Onze espresso koffie bonen zijn op smaak gemelangeerd zodat ze niet alleen als espressokoffie goed tot hun recht komen, maar ook perfect geschikt zijn voor het gebruik in volautomaten. Tevens zijn onze espressobonen goed geschikt als basis voor melkspecialiteiten zoals cappuccino's en latte macchiato's. Ook in melk blijven onze espresso koffiebonen goed overeind. Geniet dus van lekkere, verse espresso koffiebonen, met zorg geselecteerd en ambachtelijk gebrand.

Mijn winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal