Steun de Girls Gotta Run Foundation (GGRF)

Steun de Girls Gotta Run Foundation (GGRF)

Met de aankoop van de koffie van de maand steun je tevens de Girls Gotta Run Foundation. De GGRF verstrekt atletiekbeurzen aan jonge meisjes in Ethiopië. Nog een goede reden om de koffie van de maand eens te proberen. 

De Ethiopië Limu Telila is een typische Afrikaanse koffie. Mild & zacht van smaak met een bloemig karakter. Een frisse koffie met tonen van zwarte thee en tropisch fruit. Lekker als espresso & lungo, maar ook bijzonder goed als filterkoffie. 

In Ethiopië zijn in bijna alle regio's vroege huwelijken de meest voorkomende reden dat meisjes de toegang tot onderwijs verliezen. Hoewel het illegaal is om met meisjes onder de 18 te trouwen, komt het helaas toch nog regelmatig voor dat meisjes op jonge leeftijd in het huwelijk treden.

GGRF biedt meisjes en hun gezinnen een alternatief voor een vroeg huwelijk door atletiekbeurzen te verstrekken. Elke studiebeurs helpt een meisje een jaar naar de middelbare school te gaan. Het biedt ook gezondheidszorg voor haar en haar moeder, evenals maaltijden, schoolboeken, bijles en toegang tot sanitaire voorzieningen.

Lees hier meer over de Ethiopië Limu Telila of bestel hem nu vanaf € 6,25.