Single Origin koffie uit een volautomaat?

Single Origin koffie uit een volautomaat?

Veel mensen die kiezen voor het gemak van een volautomaat, kiezen automatisch voor "espressobonen". Misschien ook wel begrijpelijk want in een "espressomachine" horen ook "espressobonen", toch? Dit is zeker niet het geval.

Wat niet elke volautomaat bezitter lijkt te weten is dat ze zichzelf hiermee behoorlijk in hun eigen keuze beperken en dat is jammer. Er zijn naast onze heerlijke espresso melanges namelijk nog een heel veel mooie Single Origin koffies die prima geschikt zijn voor gebruik in de volautomaat.

Laat je eens verassen door bijvoorbeeld onze Single Origin koffiebonen uit Colombia, Guatemala of Costa Rica of door een top koffie uit ons Direct Trade koffiebonen assortiment. Stuk voor stuk mooie en heerlijke Single Origin koffiebonen die ook uitstekend tot hun recht komen in de volautomaat. Je kunt ook met deze koffies een normale koffie bereiden, een espresso maken of ze gebruiken als basis voor bijvoorbeeld je cappuccino.

Bestel je de volgende keer dus weer espresso koffiebonen uit ons espresso assortiment, trakteer jezelf dan ook eens op een Single Origin koffie als toevoeging op je bestelling. Genieten van al het moois dat de koffiewereld voort brengt kan op zoveel manieren, dus ook met een volautomatische (espresso)machine.