Marry your Farmer - Finca La Maria

Marry your Farmer - Finca La Maria

Dankzij het project 'Marry your Farmer' van Don Edgar zijn we in contact gekomen met Luz Mariana. We waren zo onder de indruk van haar koffies dat we een verbintenis zijn aangegaan; we hebben de hele opbrengst van haar plantage gekocht. 

Don Edgar ondersteunt kleine koffie producenten in Colombia door oa training en scholing aan te bieden om de kwaliteit van de koffies te verbeteren, ze bewaken de kwaliteit, regelen de verwerking van de koffiebessen en zorgen voor de export en import van deze koffies. 

Luz MarianaOngeveer 115 jaar geleden, was de boerderij La Mariana al bewoont door de familie van Luz Mariana. Deze familie zocht een stuk onbewoond land, diep in het bos van de regio Risaralda en vonden uiteindelijk een zeer vruchtbaar stuk grond om te leven en te werken. Sinds die tijd hebben ze het land bewerkt onder andere met het aanleggen van koffie plantages en het planten van bananenbomen. Het bewerken van de koffie plantage heeft al voor meer dan 3 generaties er voor gezorgd dat de families hier van kunnen leven.

Deze Direct Trade koffie is vol, romig en zoet van smaak met tonen van melkchocolade, karamel en bruine suiker. Deze koffie geeft je een heerlijk romig, zacht en vol mondgevoel waar je nog lang van na kunt genieten. Een heerlijke, zoete koffie die je de hele dag door kunt drinken. Absoluut een aanrader! 

Bestel Finca La Maria hier en geniet met ons mee!