Colombia El Paraiso - Vers en Direct Trade

Colombia El Paraiso - Vers en Direct Trade

Deze Direct Trade koffie is vol, romig en zoet van smaak met tonen van chocolade en bruine suiker. Deze koffie geeft je een heerlijk romig, vol en siroopachtig mondgevoel waar je nog lang van na kunt genieten. Een heerlijke, zoete koffie die je de hele dag door kunt drinken.

Finca El Paraiso van Ernedis Rodriguez en zijn familie is geen standaard plantage. Waar de meeste koffieplantages (soms volledig terecht) vasthouden aan de hun bekende manier van werken staat Ernedis meer dan normaal open voor samenwerking en experimenten. Of het nou gaat om het testen van nieuwe processing methoden of andere smaakbepalende zaken, Ernedis is altijd geïnteresseerd en gemotiveerd en zet zich altijd 100% in voor een optimaal resultaat.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat op de 14 hectare tellende Finca El Paraiso een paar van de mooiste koffievariëteiten uit de Huila regio groeien. Op dit moment groeit er voornamelijk nog Caturra en Castillo maar juist door te experimenteren zal er op termijn ook Bourbon Cidra, Geisha en Typica Mejorado geoogst gaan worden. Heel spannend en wij kunnen haast niet wachten maar zijn voor nu ook heel blij met onze huidige voorraad Direct Trade oogst van Ernedis.

Probeer de Colombia El Paraiso vanaf € 5,98 p/250gr