Veelgestelde vragen Fascino koffiecups

Op deze pagina vind je het antwoord op de meest gestelde vragen over onze koffie capsules. Mocht je vraag er niet bij staan, neem dan contact met ons op via de chat of het contactformulier.

Kunnen jullie cups in mijn Nespresso machine?

Ja, onze biologisch afbreekbare koffiecups zijn geschikt voor alle gangbare Nespresso apparaten m.u.v. inbouwmachines en de bedrijfsautomaten van Nespresso. De capsules zijn zachter dan de plastic varianten en perforeren daardoor makkelijk in Nespresso apparaten. Door de gepatenteerde, unieke vorm van deze capsules kan het voorkomen dat deze iets minder soepel in de machine gaat. Dit heeft geen invloed op de levensduur van je koffiemachine.

Zijn jullie koffiecups biologisch afbreekbaar?

Ja, onze cups zijn 100% biologisch afbreekbaar en kunnen na gebruik bij het groente- fruit- en tuinafval. De koffiecups zijn binnen 12 weken via een industriële composteerinstallatie volledig verwerkt tot compost. 

Van welk materiaal zijn de koffiecups gemaakt?

De cups worden gemaakt van hernieuwbare grondstoffen (PLA) zoals suikerrietresidu. Dit betekent dat de cups industrieel composteerbaar zijn, onder de juiste omstandigheden (binnen 12 weken bij ca. 60 graden).

Zijn de koffiecups gecertificeerd?

De koffiecups hebben een EN13432 certificering en het doosje heeft het FSC keurmerk.

Geldt er een minimale afname? 

Nee, de koffiecups zijn verpakt per 10 stuks in een doosje. Bij aankoop van 11 doosjes van één soort, krijg je 1 doosje gratis. 

Kan ik ook gebruik maken van de 11+1 actie met verschillende soorten?

Nee, de 11+1 actie is alleen geldig bij aankoop van één soort.

 

Mijn winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal